1.4 Elite Creative Commons License 2006.02.26 0 0 2159

Hello mindenkinek!

Most meg kaptam a magamét a tegnapi irásaimért!

Tegnap az udvarban állt az autó! Enyhén lejt, kb 4méteren 30cm. Mindig kézifék, üressel teszem le az autót. Mentem a kamionba vmiért, és gondoltam beinditom a Lacsit, hogy had melegedjen. Mellette állva benyúltam, kulcs fordit, az autó meg megindult mint állat. Beindult a motor, és ment. Szük a hely, nem tudtam benyulni a fékért, mert ha nem sikerül, beszorulok az ajtó meg a kocsi közé. Becsaptam az ajtót, és a kilincsbe kapaszkodva probáltam lassitani, ö meg adta a gázt, hogy le ne fulladjon! Kb 6-7 méter múlva ért véget ez a számomra nagyon hosszú esemény.

Egy 1200 literes fém keretes műanyag tartály fogta meg, amit a garázs támasztott hátulról. Kész, végem! Casco, önrész, értékvesztés, ezek jártak a fejemben. Nem birtam le állni róla a hó miatt. Hivtam 2 havert, megtolni. A végeredmény kb. 50.000ft kár.

Ennyit ért az a tartály ami kb 800 literes lett! :D :D A kocsinak semmi baja! Semmi!

A rendszám kicsit meggyűrődött, de az ugyis az államé! :))))

Bár nem volt nagy ütés, de egy régi Swift rommá tört volna, az tuti! Bocs Lacsika, nem is faragtak tégeg olyan rossz fából!