Andy Capp Creative Commons License 2006.02.26 0 0 349
Fogalmad sincs arról, hogy mi van itt.
Tobb mint nektek, mar a lyelek szerint. NEKEM ugyanis wolt* (kulonben gyerekkori) hawerom azon a walasztasi gyulesen. BTW ezert nagy dolog a net: mar tegnap ejszaka (en mar nehezen birom az elyszakazast, salyna, ugyhogy O maradt fel) dumcsiztunk vele rola -- egyaltalan ezert kezdtem ide irogatni is --, mert az egyik kozismert pet theorym, hogy az orszag megint megtisztulas (mintegy tortenelmi hawibaly) elott all; ez alatt azt kell erteni, hogy megfigyelheto modon bizonyos idokozonkent a naczikat/komcsikat szokas Pesten lampaoszlopokra akasztgatni, es a hawer szerint ezek az akciok mintegy testing the water esemenyek. Szowal lyobb, ha tolem tudod: azok OTT -- legalabbis a felnottye -- echte nyilasok woltak. (Malyd talpuk alatt futyul a szel, mert a nyilasokat nem patyolgattyuk, hanem akasztgattyuk, ha kicsi, ha nagy, egyre megy.) Lya, es legkemenyebben egy harminczkilos woroshalyu tw riporterno csepelte oket. Mongyuk akkor se szolnek semmit, ha a romak felholtra wertek wolna mindet -- komcsi/naczi mast nem erdemel. Anno a TUC AR Rallykon a trockista hawerokkal mi se toprengtunk sokat, hogy mit csianllyunk, ha BNP-s naczik lyottek welunk szembe:---) (Pedig szinte mindannyian walamelyik londoni college-ben oktattunk:).

Ps. A wers atkoltes termeszetesen a Dollarpapabol wan, de ezzel ne is toroggy, nem kell neked annyit muwelned magad. Mi is az uly lyelszotok: egy orszag, egy terw (macht frei!), egy fuhrer?

Pps. Amugy meg megyek halycsizni. Zarul Miki Moka-Tara (ez amugy egy szep ir new)...

*)Regota tudom, hogy weletlenek nincsenek.
Előzmény: janijani (347)