Hát csak megnéztem, nem birtam ki.... 47. szúra, nem tévedtél!! :)) azért ez nem semmi, minden elismerésem!!! ez is a zöld, de már egybe adják a 2 kötetet.
Nekem is eszembe jutott ez, hogy össze kéne hasonlítani a Bibliával, mert nagyon sok fontos bibliai történet benne van, csak röviden, mintha egyértelmű lenne, hogy ezeket mindenki tudja, szinte csak hivatkozik rá, megemlíti. Érdekes volt. Most, ha bevallom, hogy sosem tudtam rendesen végigolvasni a Bibliát, mert mindig már az ezer gyereknél elaludtam az elején... akkor lehet, hogy megköveztek... de jártam hittanra, ugyhogy azért nagyjából képben vagyok... na majd most nekiesek ujra...
De én ugy emlékszem itt a Koránban, hogy valami olyasmi volt, hogy ők nem fogadják el azt, hogy a 7. napon Allah megpihent, mert sértő az a felétételezés rá nézve, hogy ő ettől elfárad!!!
Ja, megvan arabul is, olyan gyönyörű!!!
Az unokád is gyönyörű, gratulálok hozzá!!!
Különben ez tényleg fura, én sem szerettem nagyon a történelmet, bár mindig jó voltam belőle, de csak megtanultam, sosem érdekelt, most meg azokkal a helyekkel kapcsolatban amerre járunk minden érdekel, és meg is tudom jegyezni, régen meg egy csomót görcsöltem ezzel.