soltika
2006.02.25
|
|
0 0
49
|
Én ismertem jó néhány munkásőrt, hiszen a kollégáim voltak:)))))) (Majd Árpi bácsinak bevallom, hogy munkásőr parancsnok is voltam:DDDDD)Na quszika, akkor jól elleszel a Wittner mamival egy pártban, a mára kommunistává lett Fideszben:-))) http://www.orbanviktor.hu/hir.php?aktmenu=0&id=2423"Ezért szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy az elmúlt napokban megbeszéléseket folytattam és az elnökségünk nevében fölkértem Wittner Máriát, hogy fogadja el a parlamenti képviselőjelöltséget, és fogadjon el egy olyan helyet az országos listán, amely garantálja az ő parlamenti képviselőségét, hogy legyen szószólója a következő négy esztendőben a magyar parlamentben, az Ország Házában is a kommunizmus áldozatainak. Legyen szószólója az 56-os forradalom hőseinek, legyen valaki, aki mindig emlékeztet bennünket arra, amit kommunizmusként tart számon a világtörténelem. Wittner Mária megfontolta ezt a javaslatot, és végül is elfogadta a felkérést. Legjobb reményeink szerint Wittner Mária, mint az ’56-osok és a kommunizmus áldozatainak szószólója ott lesz a következő parlament négy évben az Országgyűlésben. Büszkék vagyunk arra, hogy vállalta a fölkérésünket, és megtisztelve érezzük magunkat, hogy ugyanannak a frakciónak koptathatjuk majd a padjait a következő négy évben. Köszönöm szépen, hogy meghallgattak!"De nem leszel egyedül, ott lesz a Gulyás Dénes volt munkásőr(asszem hogy tiszt) veletek. Imád inni mind a kettő, a Gulyás mulatni is, úgyhogy jól ellesztek:-))) |
Előzmény: originalqszi (46)
|
|