Quid novi?
Hiiii!
hát igen régen volt mikor.....
amikor még én kis srác voltam, de azért 42 éves bor azért mégse... talán mégis kitudja? az a másik topikos 69 az érdekes lehet ,hát fel a fejjel 52-esek..
Ugy látszik itt sokan egy helyen dolgozunk" gond az uj tulajdonos a cégnél"
hát igen nekem még van pici görcs a gyomromban és kicsit gyilkos is a hangulatom de hát hiányoztatok és hát szép az élet(szépazélet). per angusta ad augusta.
na jó ez is kicsit gombócos. apropó 29! Hát ez a kémélet azé nem köllötött vóna
régi tapasztalat alapján minden bokorba benéztem,sárkányfát tüzetesen átvizsgáltam és a madár influenzás virágban sem volt egy fürdő ruci sem!!! és hát a halastó..... hát oda még egy kukacot sem lehet belelógatni. (annélkül pedig nehéz)
De ez még nem a dies irae napja!
21-es- KE! kicsinytet bosszantalak téged is: Allah ,a könyörületes és irgalmas nevében. Ti emberek! emlékezzetek meg a kegyről , amelyeet Allah irántatok tanusitott,s aki vakságában elfordul Allahtól, amellé egy sátánt rendelünk, és az lesz az ő társa örökön. amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, akkor vágjátok el a nyakukat! mikor aztán rontást tettetek bennük ,akkor szorosan kötözzétek meg őket; és utánna vagy gyakoroljatok nagylelküséget, vagy kérjetek értük váltságdijat-amig a háborúság véget nem ér!!S akik Allah utján öletnek meg, azoknak Ő nem hagyja, hogy tettteik célt ne érjenek! 46-47 szúra??
mi kis katolikus világunkról is tudok ám ilyeneket mondjam azt is?