Árpi Creative Commons License 2006.02.24 0 0 450
Mivel a pedofilia az ugya azért mindkét nemre is vonatkoztatható BETEGSÉG, (amint Márta is írta) azt hiszem, nyugodt lélekkel tudnám milliméteres szeletekre vagdosni azt, aki éppen őrá vetne szemet
Ez a mondatod kissé megütötte a szememet. Ha valaki beteg, azt ezért szerintem akkor sem szabad megsemmisíteni, ha ez a betegség valakikre veszélyes lehet. Ha gyógyítható, gyógyítani kell, ha nem, akkor meg olyan körülményeket kell teremteni, hogy ne jelenthessen veszélyt másokra. Betegeket a betegségük miatt persze irtottak már a történelem során... Sokan vannak, akik nem tudják, hogy a holokauszt nem csak a zsidókról szólt, bármennyire is erősebb a médiában ez a része a visszaemlékezéseknek. Bizony, bizonyos fajta betegeket is irtottak. A saját népük gyermekei közül is.
És ez a "beteget nem ölünk meg a betegsége miatt" elv szerintem érvényes kell legyen a melegekre és a kábszeresekre is. És a "teremtsünk olyan körülményeket, hogy ne árthassanak másoknak" elv szintén. És azért, hogy beteg valaki, szerintem elítélni sem helyes. Ha lehet, segíteni kell neki elviselni a baját, ha nem, akkor védjük meg tőle az egészségeseket, de ha lehet, emberségesen.
Ha viszont nem is veszélyes (nem minden meleg támad le heterókat és kiskorúakat), akkor senkinek semmi köze hozzá szerintem. És aki ilyen jellegű dolgokkal akar másokat befeketíteni, az előttem kizárólag magáról állít ki bizonyítványt. Valahogy eleve gyanús nekem, mikor valakiről választási idényben derül ki hogy meleg, hogy pedofil, hogy ügynök volt. Mármint az gyanús, hogy miért nem korábban.
Előzmény: Törölt nick (449)