Hááát, ha nem tudnám, hogy hétközben nem vagytok Kaposváron, akkor azt mondanám, hogy ott kellett volna lenni :-)) De egyébként tényleg rengeteg téma került szóba, igazából nem nagyon tudom összefoglalni, mert annyi minden volt. Mindenesetre nagyon hasznosnak ítéltem, Kovács Laci, Boda Robi, Kováts Imre és Gordan is sok érdekes dolgot mondott. Ja, és a Guba is ott volt, de ő csak csendben figyelt :-)
Elsősorban talán a csapat anyagi helyzete, költségvetése volt a téma, évekre visszamenőleg is. A Klub, pontosabban a Kft. tulajdonosi viszonyai, és ennek alakulásai az elmúlt időszakban. Az igazolások koncepciói, légiósokról és magyarokról egyaránt. Fiatalok kérdése. Téma volt a Farekkal való szerződésbontás, aztán hosszasan Báne edzői tevékenysége (Gordan mondott sok infót). Persze konkrétan szóba került az idei szezon is, hátralevő meccsek, mit várnak a csapattól, és a sérültek is (Green játszani fog Gordan szerint holnap). Aztán a szövetség szivózásai még a tavalyi nemzetközi kupavisszalépés miatt, amely még mindig tart.
Még biztos hagytam ki sokmindent, de tényleg millió hasznos dolog volt.
Szerintem hasznos volt, és jó hangulatú az este.