Olvass...Nem panaszkodtam, söt szándékosan nem nagycsaládos példát hoztam, hanem szokványos 2 gyerekest..:Leirtam, hogy ingyen tankönyv nekem és számtalan szülönek nem jó igy, mert nincs mozgás terünk. Van ingyen, de nem vehetem meg a suliban részletre mint a többi szülö azt, amit meg is akarok tartani. Van ingyen, de ha elszakad minimum illendö kifizetni a könyvtárnak, és a többség elszakad...Van ingyen, de a ráadott pénz csak része a valos árnak és igy a sulinak okozok veszteséget...Pedig szivesen fizetnék ki néhány könyvet, mert amugy bár furcsa, de nem akarok ingyen élő lenni....
Az hogy kinek szarabb vagy jobb azt mondja meg, aki benne él. Jogodban áll mondani, hogy neked jobb és tán igy is van, söt valószinő...S jogomban áll azt mondani, hogy nekem szarabb, mert ha csak 20%-al is emelkedett a gáz, meg a villany, de fizetésünk az nem...(nekem többel emelkedett..)
Amugy itthon vagyok, mert egy az én dolgom, kettö 11 honapos a lányom, három szívbbeteg és igy tán jobb ha nincs bölcsiben....Egyébiránt meg ha mennék is dolgozni, kinek kellene egy 6 gyerekes anya, akinek ráadásul beteg is a gyereke??? Persze majd megoldom...