Gabiiiiii Creative Commons License 2006.02.22 0 0 295

engem felhaborit,ha meg mereszelik kerdezni,mikor akarsz szulni egy allasinterjun.egy ferfit miert nem kerdeznek meg errol sosem? Az enyemet megkerdezhettek volna,annyit volt itthon vele,mint en:)

A tobbiek tudjak,de nekem 3 gyerekem van igen nagy korkulonbseggel.Ez abbol a szempontbol jo volt,hogy eggyel-eggyel max 2 evet voltam otthon,tehat a szakmaban nem felejtettek el teljesen.

Nem mondom,ha zsinorban szultem volna es itthon vagyok 6-8 evet,az mas lenne.

Az meg,hogy ki mennyire szukul be a gyerekvallalas utan,nagyon egyeni.Tenyleg sok rossz peldat latok,de sok jot is.

Ez valami olyasmi,mint mikor hazassag utan az asszony elhagyja magat,mert mar  megkapta a ferfit,tobbet nem kell kuzdenie erte.

Megvan a gyerek,arra ra lehet fogni,ha nincs kedvem kimozdulni,nincs kedvem normalis ruhat felvenni,programokat csinalni.

Tudom,akinek egyaltalan nincs segitsege,annak nehez,de nem igaz,hogy havonta 1x nem lehet pl az emberrel kettesben elmenni valahova.

A gyerek meg eleg mobil,barhova el lehet vinni.Az enyemek aztan nem gatoltak abban,ha strandra akartam menni,ha kirandulni,ha nyaralni.Igaz,igy is vannak szoktatva,szeretik a nyuzsgest,mindenhol feltalaljak magukat

Nem torvenyszeru,hogy mindenben gatol,legalabbis nem mindig a gyerek az oka,o csak az urugy a lustasagra

Előzmény: almaborvirag (294)