Törölt nick Creative Commons License 2006.02.22 0 0 440

kiskovboj

Mivel megszólítottál kénytelen vagyok válaszolni.

Először is hogy proletár vagyok-e az nézőpont kérdése. A Rózsadombról nézve biztosan, meg Alcsutról nézvén is. De erre a proletározásra egyszer már rá.asztatok, ha jól emlékszem.

DE! Jobban becsülök egy tisztességes proletárt, (ha tudod mit jelent ez a szó egyáltalán!), mint egy felfuvalkosott hataloméhes politikust.

De a két ügy nem tudom hol kapcsolódik. Az egyik, egy az elkövetői által beismert bűncselekmény. Mert a jogtalan behatolás megtörtént. A demokrácia 16 évének egyik legszégyenteljesebb eseménye!

Amíg a Közt.Elnöki választásokon produkált megalázó és mocskos szavazási színjáték csak előfutára volt ennek, ez tette fel a pontot az i-re.

Meg az utána következő sumákolás, fröcsögő vádaskodás, by Rogán.

Egy bocsánatkérés sem hangzott el azóta sem.

A másik ügy is büntetőügy természetesen. Ez nem politikai, simán köztörvényes. De az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, ezt ne felejtsd.

Ezért a büntetés ugyanúgy kijár, fityeszesnek, szadeszesnek, papoknak.

Az álságos kis kerdemok  a papok közti sok "másról" nem beszél, pedig százalékosan többen vannak mint a külső világban. S rájuk van bízva mások lelki gondozása.

Hol tart most a Fideszgate? A gyanusított kijelenti még a vizsgálat elején, részéről az ügy lezárva! Egy jogállamban ez így megy, hogy ezt a gyanusított dönti el! Gratulálok!

Mit írtam TMA-nak még az elején? Ha másnap reggel, mikor a bűncselekmény kiderült, a felelős (aki a kampányért felelős) azt mondja: egy buta, egyszerű agyú kis vidéki senki elkövette. Bocsánatot kérünk, máskor nem fordul elő. Pont. Ez nyílt, karakán, emberi tartást mutató tett lett volna. Helyette mi volt?

Hol van már a kurucos hetykesége a Fiúknak?

Előzmény: kiscowboy (433)