Spillo!
Megnyugodhatsz, nem a pointernetröl volt az elsö "tudásforrás", amit uszkár ügyben átolvastam... (ugyanis már kilenc éve van uszkárom, az elsö dolog volt, hogy utánanéztem a fajtának, több uszkáros könyvem is van, nevelésröl, kozmetikáról.... stb.)
Tegnap este csak kutyafuttában kerestem pár véleményt, és hát elsönek ez akadt a kezembe;)
Én tisztelem a tapasztalatotokat, és a tudásotokat, és természetesen meg sem kérdöjelezem, hogy valszeg többel rendelkeztek, mint én... DE még mindig fenntartom, hogy nagy valószínüséggel sokat vet vissza az uszkár népszerüségén a shownyírás.
Oké, anno szükség volt a szörre bizonyos helyeken... De a mai uszkárok életkörülménye nagyban megváltozott, nagy valószínüséggel igen kevés az az uszkár, amellyel még vadásznak... szóval tán lehetne engedni, változtatni a nyírásmódon is...;)
És bizony én nyáron havonta fürdetem az ebeket... na jó, valszeg nem említett termékkel :D
meg tán egy kicsit meg lehetne érteni az itteni hobbiuszkárosokat is, mert akárhogy is kalapot emelünk a tudásotok elött, azért valszeg mi sem vagyunk naposcsibék uszkártartás terén, még ha jól is jön egy-két tanács néha;) De valahogy ez néha kiérzödik a hozzászólásaitokból... És sajna a "magasröptü" eszmecserét ami az utóbbi idöben itt zajlott, nagyon ritkán tarkították a napi beszámolók a régi csapat tagjaitól :(
Apropó!!!! Tud valaki valamit Rebelx-röl és a kis Jeremy-röl?????
És Kalema??? Ö is régen jelentkezett már...