Ivonka Creative Commons License 2006.02.21 0 0 460

Szia Kollina!

Neked is köszönöm, hogy válaszoltál a levelemre.

Én 175 g-os diétát tartok, naponta 3-szor adok actrapidot és este lefekvés előtt, pedig egy másik fajtát, ami állítólag hosszan ható.

Tegnap voltam a nőgyógyásznál, ahol rendben volt a babával minden és a dokim teljesen meg volt lepődve, hogy már ilyen sok inzulint adok be, úgyhogy azt mondta keres nekem egy másik belgyógyász szakorvost, aki jobban otthon van a témában.

A szüléssel kapcsolatban azt mondta, hogy egyenlőre még maradunk a normálisnál, főleg, hogy nekem ez volt minden vágyam, mert a kislányomat 8 óra vajúdás után mégis sürgösségi császárral kellett kivenni. Ott is hagytam az akkori orvosomat és akkor 5 évvel ezelőtt találtam rá a mostani drnőmre, akit nagyon szeretek és bízom benne. Ő is mindenáron azon van, hogy rendesen szülhessek, amíg meg van rá a lehetőségem, de ha mégis császár lesz, akkor persze nem hagy ennyit szenvedni.

A mostani belgyógyászom nekem azt mondta, hogy a terhesség 35-ik hetéig emelni kell majd folyamatosan az inzulin adagomat és utána már nem. Valamint a szülés napján már nem kell beadnom. Nekem egyébként csak simán egy tesztreggelis vércukor mérést csináltak, ami étkezés után egy órával 8,1 lett és így lettem inzulinos. Valamint nekem 8 pontos profilt kell csinálni, még egyszer hajnali 3-kor is fel kell kellnem, hogy megmérjem. Jó mi?

Üdv, Ivonka

Előzmény: kollina (434)