Szaisztok, én még új vagyok ezen a fórumon és a Hunga Print-es könyvekkel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Előre is elnézést, ha már végigrágtátok a témát.
- A Hunga jogutódlással szűnt meg, avagy sem és ha van jogutódja, annak szándékában áll-e kiadni a könyveket újra?
- Egyáltalán milyen jogokat kapott a Hunga annak idején, kizárlóagos mo-i forgalmazásra kapta-e, meghatározott időtartamra, továbbadhatja-e azt, stb.?
Ezeket azért kérdezem, mert talán ti is átérzitek milyen nehezen és gyakran elég magas áron lehet megszerezni egy-két ritkaságot.
Arra gondoltam, hogy egy másik mo-i kiadó talán felvehetné a kapcsolatot az AC szerzői jog örököseivel és megvehetné azokat; vagy ha a HUNGA jogutóddal szűnt meg, és az ő joga még fennáll, ez esetben vele. Nem tudom vk-i lépett-e már ez ügyben az AC fanatikusok közül (indíthatnánk mozgalmat :-)).
Ez jó lenne nekünk, mivel elérhető áron szerezhetnén meg a ritkaságokat és (talán) jobb fordítással élvezhetnénk, valamint a kiadó se járna szerintem rosszul, az új kiadású Európások is jól fogytak. Én megvenném!