Bosi2 Creative Commons License 2006.02.20 0 0 1568

"Terveimben csakis tartós kapcsolat szerepel..." (Csinibaba :-D)

Szóval feltett szándékom, hogy mostantól aktívan résztveszek, bár látom az én infoim elég sekélyesek a Tieitekhez képest :)

Szóval a Marsbéli bakelit megjelenése óta azon ritka zenék közé tartozik a Solaris művészete számomra, amelyek minden körülmények között, bármely hangulati állapotomban pozitívan hatnak rám.

El tudjátok képzelni, amikor huszon éves srácként nyári éjszakán kihajolok a Kelenföldi-pályudvarra néző negyedik emeleti ablakunkból és az esti fényekben az Őrmezői lakótelepet, a pályaudvar lanyha nyüzsgését figyelve, nyári illatokat orromba gyűjtve, fejhallgatómmal a fejemen Solarist üvöltetek a fülembe? Hát nekem ez az élmény marad örökre. Bár azóta megjelent az újítás, amit CD-nek neveznek, de az élmény az eredeti maradt.

Húú de költői lett. Minnyá sírok :-)

A lényeg, hogy én már magányos farkasként száz éve rajongó vagyok, de most végre feladhatom magányosságomat. :)

Amúgy Fix.tv-ztem is, de még csak most próbálom felvenni a kapcsolatot a "Rock fun" műsor vezetőjével. Remélem sikerül és akkor láthatjuk a fiúkat egy március végi csütörtök estén. _REMÉLEM_

Előzmény: cirrocumulus (1567)