Anti-timeshare Creative Commons License 2006.02.20 0 0 172

Én úgy értettem a hozzászólásodat, hogy felesleges itt érveket felsorolni a time share ellen és mellett, mert mindenkinek magának kell eldönteni.

Ezzel szemben, szerintem nekem is van jogom itt elmondani a véleményemet a time-share ellen és iceride-nak is van joga elmondani mellette.

Én nem akarok semmit betiltani (kivéve ami jogellenes) de egyfajta szabályozást sok esetben szükségesnek tartok.

Illetve pontosítok - ha már a reklámokat említetted, nem szeretném, hogy a gyerek müsorok közben cigarettát és alkoholt reklámozzanak és elvárom, hogy ezt be is tiltsák. Tehát vannak aminek a tiltását elvárom.

A tájmsér esetében nem várom el, hogy betiltsák, sőt törvényileg is már egész jól szabályozták. Amit elvárnék az inkább egy etikai kódex lenne amit a tájmser értékesítők maguk dolgoznak ki, vezetnek be és tartanak be.

Viszont nem látok abban semmi problémát, ha szervezetek, személyek kisebb nagyobb nyilvánosság előtt elmondják a véleményüket és gondolatokat ébresztenek a 30 éven felüli felnőttekben. Ahogy írtam, ha valaki tisztában van azzal, hogy mi is ez az üdülőjog, mennyivel drágább és mégis aláír, akkor persze az ő felelőssége.

Előzmény: szalapala (171)