Nem is erről írtam, olvasd el mégegyszer.
Ha egy eladó csal, törvényt sért, lényeges dolgot elhallgat, az jogsértés.
De az, ha a vevő nem számol, nem jól kalkulál, nem néz utána, hogy mire tudja használni azt, amit megvett, az az ő baja.
Nézd meg: múlt pénteken publikálta a PSZÁF, hogy a beérkezett panaszok 80 %-a (!!) nem volt megalapozott, mert a páciens egész egyszerűen lusta volt elolvasni, hogy mit ír alá.
Aki azt várja, el, hogy a dedósók szintjét el se érő vevőket is állandóan megvédje majd valami hatóság, az egy gyerek értelmi szintjén akarja tartani az embereket, ellustítani a gondolkodást. Minek gondolkodni, számolni, ha akkor is megvéd engem valaki, ha hülye voltam ?
Az agymosásról meg annyi, hogy Te ezek szerint betiltanád a reklámot, mint olyat, mert az is agymosás. Ki fogja eldönteni, hogy a tévéreklám az nem agymosás, ez a prezentáció sem agymosás, de a másik prezetánció már agymosás ?
Agymosás mindig is volt: a törzsi varázslótól elkezdve az egyházakon át a politikai kampánygyűléseken, a sajtón keresztül a szülői nevelésig mindent nevezhetsz agymosásnak, mert mindegyik az: rá akar beszélni valamire, amit magadtól nem biztos hogy megtennél.
Melyiket tiltod be ?