M. eva Creative Commons License 2006.02.20 0 0 447
Azt hiszem már olyan felkészülten megyek az orvoshoz, hogy nem fog vagy remélem nem fog semmi váratlan érni.Nagyon nem szeretek semmilyen meglepetést ezért is kérdezősködök annyit.És a császár milyen?Mármint utánna.Még szerencsére nem volt dolgom vele.A 2.szülésnél szerintem azért is húzta az időt a döntéssel a doki mert elöttem 1 hónappal szült a barátnőm császárral és hazaengedés után 1 héttel visszakerűlt a kórházba mert tüdőembóliát kapott.Azelött meg 1 évvel a saját aszisztense kapott tüdőembóliát.Tudom ez nem általános de azért nekem kicsit sok volt a hír.Én is csak azért akartam a császárt mert 12óra elteltével nem történt semmi és már irtam a többi hírről amit hallottam.Ja és hogy még fokozzam a dolgot,nem volt elég szegény barátnőmnek az embólia,elötte kevés érzéstelenítőt kapott a gerincébe és amikor a doki elkezdte vágni felsikított mert mindent érzett.Gyors szülésmegállítás és újra érzéstelenítés.De senkit nem akarok ijesztgetni!Talán magamat győzködöm,hogy ez nem történhet meg velem.És remélem mással sem.
Előzmény: kollina (446)