M. eva Creative Commons License 2006.02.19 0 0 439

Szia!

Én is nagy szerencsének tartom, hogy nem történt semmi bajunk.Pont azokban az időkben lehetett sokat hallani egy bizonyos kórházról(hülyeséget nem akarok irni és rossz hírét kelteni egy olyan kórháznak amiben nem vagyok biztos,),hogy egy hónap alatt 3-om baba szenvedett maradandó és ha jól emlékszem halál is volt közte épp az miatt hogy nagy baba volt és beszorúlt a szülőcsatornába.Akkor meg már nem lehet császározni.Ezzel a tudattal mentem szülni és nagyon féltünk.Ami igaz az igaz mi nem kérdeztük meg ,hogy mennyi lesz mert maszekban is és az utolsó napokban redszeresen adtunk annak ellenére, hogy nagyon hiányzott a csalábban az a pénz.Az első szülésnél megkérdeztük akkor ránk bízta,a másodiknál már nem.Hát ugy látszik nem találtuk el az összeget.És ha kiderül.hogy szuriznom kell akkor mindenképp be kell feküdnöm?A diéta megtanulása miatt nem tartom fontosnak ugyanis 1,5kg fogytam.Van rutinom a szénhidrátokban már. 2 gyerek mellett nagyszülők nélkül nem tudnám megoldani.A férjemnek muszáj dolgoznia mert a kórház nem fizeti a számláinkat.A doki is azt mondogatta,hogy a cukor miatt lehetett nagy babám,de szerintem a genetika is közrejátszhat.A férjem sem kisember!Akkor lepődtem volna meg ha 2 kg-s gyerek születik.

Előzmény: kollina (438)