Tisztelt Orangutan!
Tájékoztatásul közlöm, hogy ma baráti körben internettől távol Ózdon voltam egész nap. Barátaimmal találkoztam, ők fontosabbak, mint a net, nem tudok online napi 24 órában ide irogatni. Sajnálom, nem tudok és nem akarok ezer nicken, éjjel nappal ide irogatni, mert ezt a tevékenységet nem fizeti ki senki.
Más topikokban szeretettel fogadtak ma 8-an voltunk, baráti körben múlt hónapban 7-en gyűltünk össze.
Magamról:
Én alapvetően közforgalmú közlekedésbarát vagyok amibe befér a busz, a vonat a villamos, METRO, HÉV, vicinális, és kisvasút stb
Alapvetően szeretném ha a magyarországi közforgalmú rendszer szinten maradna és ne az egyéni közlekedés venné át a szerepet.
Másik dolog:
Egy barátom buszokat fotóz.
Egy 142 km es utat vonattal tett meg mindenkép, de nem lehett rábeszélni ekkora távon a buszra pedig rajong értük.
Az emberek funcionálisan eszközként használják a vasútat a buszt a személygépkocsit stb.
Vasútnak vonzó paramétereket kell biztosítania.
Jelenlegi gazdasági környezet nem kedvezz a vasútnak sajnos, ezen belül a mellékvonalaknak sem, de nem lehet az elmúlt 100 év hozzáállásával csinálni, tovább az biztos.
A legmélyebb tisztelettel megkérnék mindekit az indulatoktól mentes vita véleménycsere információcsere bonyolítására.
Emberek legyen meg bennük az egymás iránti tisztelet! Én tisztelek mindenkit, vagy ha megbántva érzi magát akkor bocsánatot kérek!
Egyúttal bocsánatot kérek utólag, ha korábban a vita hevében megsértettem pár embert.
Én december 3 tól nem szóltam hozzá a topikhoz (december 10 -én Józsefváros megszűnt, én ennek is utólag adózok hogy nem szólaltam meg), mostanában írogattam amikor mások hasonló stílusban elkezdtek utánozni
Sajnálom, én sem vagyoni helyzetemnél, sem kivülállóként nem tudom egyszemélyileg megmenteni a mellékvonalak egy részét sem.
Tisztelettel:
DZA-364
Ui:
Ajánlok egy EDDA számot (nem tudom pontosan idézni, de a lényeg:)
" Kör közepén állok, körbe vesznek jóbarátok, körbe vesznek jó barátok rosszak.
Ha én egyszer odébb állok, a kör közepéről majd hiányzok, s nem találtok soha többé rosszak"
Körülbelül ezt érzem most.