kollina Creative Commons License 2006.02.19 0 0 438
Szia!

Mit mondjak, ezek után én is keresnék másik dokit. Azért nem értem, hogy uh alapján miért nem látja valaki, hogy mekkora a baba. Gondolom a 4D-ről kaptatok papírt is, amin az adatok is rajta voltak.

Amikor nekem inzulint írtak elő, nagyon el voltam keseredve, mert azt hittem, itt a vég. Egy egész délelőttöt sírtam végig a nőgyógyászomnál. Aztán elkezdtem, és elég hamar belejöttem. Szerencsére csak reggel kellett inzulinoznom, igaz akkor két fajtából, de nem volt vészes. Ahogy a hetek teltek, már annyira rutinná vált, hogy észre sem vettem.
Meg aztán elég sokat olvastam utána, ahogy írtam is a google-n találtam egy csomó cikket, és azok, meg a dokim - aki egyébként baromi rendes - meggyőzött, hogy a babának így biztos nem lesz baja, míg, ha hagyjuk a cukromat, akkor bármi történhet.

Szerintem nyugodj meg, ha nem vagy elégedett a dokiddal, még most van időd váltani. Én sajnos egyáltalán nem ismerem a Péterfy korházat, ebben nem tudok neked segíteni. Az előző babád is biztos, hogy a cukor miatt lett ilyen nagy. Lehet, hogy már akkor is szigorúbb diétát, vagy inzulint is kellett volna kapni. Szerencse, hogy egy ekkora babát sikerült simán megszülnöd, és hogy nem lett semmi bajotok a szülés közben/után!!!

A tarifával én úgy vagyok, hogy ha tudok adni, akkor minden egyes találkozáskor kap a doki, és a végén a szüléskor. Én az elején megkérdeztem, mivel tartozok, akkor a doki azt mondta semmivel, így kapott mindig annyit, amennyit gondoltam. Nem várhatják el senkitől, hogy mindenki százezreket adjon. Örüljenek, hogy egyáltalán kapnak, gondolom, mindenki a lehetőségeihez képest készül ilyen dolgokkal. Persze, ha valaki magánprakszisban szül az más, de ott meg gondolom előre rögzített tarifák vannak.
Előzmény: M. eva (437)