orangutan Creative Commons License 2006.02.19 0 0 10487

Csak 1 azaz 1 nicknevet használok. Azt is többen. Te magad próbálod hülyére venni a többi embert és még koholt szöveggel azt alá is próbálod támasztani.

Jó, igazad van. Én meg valójában egy szumátrai orangután (pongo abelii) vagyok, és az őserdő szélén, egy fa tetején ülve koholom a szövegeket.

Vagy a Mikulás. Becsszó, elhiszed?

Ez az "ÉS" az elszomorító.

Mi benne az elszomorító? Írtál egy állítást (30000 km közút felújjítása mégtöbbe kerül, mint a vasúti pálya teljes felújjítása), én egyertértek vele, tényleg többe kerül, várom a folytatást, mit akarsz belőle kihozni.

Az elszomorít, ha egyetértek veled valamiben? Vagy mi?

A kérdésre amúgy nem válaszoltál: ki tagadta itt, és melyik hozzászólásban, hogy "30000 km közút felújjítása mégtöbbe kerül, mint a vasúti pálya teljes felújjítása"?

Ha közút barát vagy, szerintem nem a mellékvonalat és a vasutat kellene szidni. Nyiss Út topicot és onnan kiabálj: Le a vasúttal.

Bármilyen topicot nyitok neked (a jó ízlés és az index feltételeinek betartása mellett), ha megígéred, hogy ezentúl abba írsz, ide nem.

Amúgy nem tudom értelmezni a fenti két mondatodat: most akkor (feltéve hogy közút barát lennék - nem vagyok az), nem kéne szidnom a vasutat (1. mondat), vagy kiabálnom kéne hogy le a vasúttal (2. mondat)?

Előzmény: tetsudouyosu (10486)