1) Most inkább nem másolnám be VD miket írt nekem kb. egy hónapja MSN-en, de minden bizonnyal elhatárolódnál tőlük. Csacsogo ehhez képest semmi.
lajcsi személy szerint engem folyamatosan rágalmaz, azt állítja 15 nicken írok az indexre (a nevekkel még mindig nem rukkolt elő), azt állítja hogy a wiwen fenyegető leveleket küldök neki, meg hogy kitiltottak wiwről emiatt, amit nem is értek mert pl. most is be vagyok lépve. Ennyit a veke vezérkarról
2) egyértelmű
3) Nem konkrétan az egyesület, hanem az egyesület egyik tagja, aki mondhatni a hátán cipeli az egész kocerájt. Ezek tudatában nehéz függetlennek nevezni a szervezetet.
4) Nem kell a BKV-ra mutogatni, most nem róluk van szó. Tény és való, hogy ami a BKV-nál van az elszomorító. Jelentéseket írni egymásról, ezek ők. No, a veke se különb ám. Ők is nyomoznak, és igenis tudom hogy lajcsi IRL fenyegetést vakerált az egyik ismerősének a hátam mögött. Nah, kb. ez a veke
A fentebb leírtak mind tények, bizonyítani is lehet mind, de gondolom azért beléjük fogsz kötni, mert élvezed