rágica Creative Commons License 2006.02.19 0 0 1807
Örülök, hogy itt vagy közöttünk, és ennyi szépséggel örvendeztettél meg bennünket! Most aztán el ne tűnj, mert tavasszal éled ám a topic, és akkor nagy szükség lesz a tapasztalataidra, tanácsaidra!
Igen! A hely hiánya! Az nálam is kézenfekvő ötletként jelent meg, hogy télen a garázsban természetesen ne az autó, hanem a leanderek és a többiek legyenek. Valahogy a férjemnek nem tűnt jó ötletnek. Nem is értem miért?!
A tavaszi metszést én inkább amiatt alkalmazom, mert tavasztól több idejük van a fiataloknak begyökeresedni, mint az augusztusi gyökereztetéskor. Én nagy örömmel ajándékozom el a kicsiket, akár még olyanoknak is, aki csak becsönget, mert meglátta az öregeket virágpompájukban. (A harmados metszéssel azért elég szép virágzást lehet produkálni. De ezek azt gondolom szokás, tapasztalat kérdése. Azért is szoktam azt írni, hogy én nem tudom mi a szakmailg jó, mert én saját tapasztalat alapján gondozom, és ahogy írtad naponta "szeretgetem" őket. Ma például meglocsoljuk mindet. Remélem már utoljára a garázsban!)
Előzmény: anblock_italia (1806)