tehtube Creative Commons License 2006.02.19 0 0 2979

Igazad van Zsolt! Erre nem is gondoltam :-) A Hammondban is a párban lévő hangkerekek ugyanazok a hangok. Egyszer egy L100-on nem szólt két E. Mindjárt a vezetékezést, forrasztásokat vizslattuk, erre kiderült valami megrázkódtatás folytán a tekercs benyomódott a hangkerekekbe és azok nem tudtak forogni. Nosza, kipiszkáltuk azt és mindjárt mexólaltak az é-k! Becsületére Laurensnek, a TG semmilyen károsodást nem szenvedett, a sok finom kuplungszerkezet abszolút tolerálta ezt a durva bibit is.

Okumoto! Más tartalmat adsz a szavaimnak. Semmiféle pofáról nem említettem. Mosolyognak szépen, hozzák a sztárformát, csak tök ihlettelen, érdektelen amit csinálnak, ugyanis abszolút nem inspirálják egymást. Favágás. Persze, szeretne az ember ilyen "favágó" lenni, főleg ha a közönség oldaláról nézzük a dolgot. De gondold el. Igazából nem összeillő zenészek több évtizede ugyanazt a kb 20 számot játszák. Elég lehangoló, de ebből élnek. Ráadásul a legsikeresebb számokat a huszas éveikben követték el, de a mostani szólistáknak ezek mégcsak nem is a sajátjuk. Szerintem a mai Purple a legprofibb Deep Purple Cover Band. Szimpatikus, intelligens emberek, ami ritka az ilyen élvonalbeli zenészek között. Ezért is működnek jól a mai napig.