tappancs01 Creative Commons License 2006.02.18 0 0 216

Én még félig-meddig off vagyok ide (most leszek 28), de én is egyre többször hallom, h mikor lesz már gyerek. Főleg úgy, h a baráti-ismerettségi körömben sorra jönnek a babák. Bennem meg még nem igazán bújtak elő az anyai ösztönök. Bár most már alapvetően nem idegesítenek a gyerekek (pontosabban nem mindegyik), és ezt már nagy előrelépésnek érzem.

Bár így visszagondolva, soha nem rajongtam a gyerekekért, ellenben az állatokat mindig is imádtam. Sokkal jobban megdobogtatta a szívem egy kutty vagy egy cica, ló, bármi, mint egy kölyök (ez mondjuk nagy általánosságban a mai napig is így van).

(Azt a f@szt pedig, aki belerúgott a kiskutyába, addig ütöttem volna, amíg mozog!!!)

Ettől függetlenül nem érzem magam önzőnek, egoistának, karrieristának, hidegszívűnek, stb.

Amúgy nem is csodálkozom, h sok anyuka depis lesz, főleg a kezdeti időkben. A médiából tényleg a tökéletes, karcsú, tiszta, mosolygós anyuka, meg a bűbájos szőke göndör fürtű, nyugodt kiskölyök képe jön át. Egyszer lehetne olyan reklám, ahol anyuci kb 15 kilós súlyfelesleggel bír, le van strapálva, a ruhája meg spenótfoltos. Ja, a gyerek meg üvölt :))))