Talán nem annyira OFF. Milyen bíztatóan indult !
Egy nem is túl régi hozzászólás :
"CsőzikL válasz | megnéz | könyvjelző 2003.07.20 08:03:19 (3576)
Kedves Topictársak!
A www.erdparkvaros.hu domain-név egy barátom jóvoltából megvan, lefoglalásra került. Már elkezdtük kidolgozni az alapjait egy parkvárosi honlapnak. Ha gondoljátok, rendelkezésre áll, együtt is csinálhatjuk!
Láttam, hogy nagyon sok jó észrevétel született. Igyexem ezeket tanulmányozni, de nagyon örülnék, ha egy kicsit csökkenne a "mi vs. ők"-attitűd az önkormányzattal szemben. Az én felfogásomban (s ez a közvetlen demokrácia lényege is) mi egy oldalon vagyunk. Magam is a civil mozgalomból érkeztem a politikába (bár most egy parlamenti párt elnökségében is ott ülök, s ráadásul vezetem ifjúsági szervezetét...), s talán ennek is köszönhetően kellően nyitott vagyok minden a közjó érdekében tenni kívánó polgár felé pártállástól vagy ideológiától függetlenül. (Az örömöm pedig határtalan, hogy ez a fórum képes volt megőrizni pártpolitikamentes, ha úgy tetszik civil jellegét). Azt a különbséget, ami az információk terén fennáll ugyanakkor szívesen oldom, csak egy kicsit nehezen tudok már lépést tartani az egyre pergőbb fórummal.
Távirati stílusban néhány jó hír a teljesség igénye nélkül:
- jövőre indulhat az M6 autópálya építése Dunaújvárosig Érd mellett a Duna-parton - ez a város jövőjének kulcsa. Itt tud megjelenni az az igazán erős helyi gazdaság, amely képes lesz eltartani és fejleszteni a várost. (Befektetők már most jelentkeznek.) Adót fizet és munkahelyet teremt az érdieknek.
- Tavasszal indulhat a belvárosi Stop.Shop-kereskedelmi központ építése (tárgyalások alatt, hogy mozikkal, könyvesbolttal, kévézókkal, kulturált sétatérrel, tekepályával).
- A Diósdi úti kanyarban hamarosan megindulhat a Spar-áruház építése egy játszótérrel, s közben körforgalmat is tervezünk elé.
- Igen, jól tudjátok, valamelyik nagy áruházlánc erősen és eredményesen tapogatózik Érd felé (6-os mellé), de furcsa, hogy egyelőre nem árulták el, hogy mi a nevük (én is csak vélelmezem azt, amit ti).
- Az M7-sen túli területen az iskolaépítéshez kiírtuk a tervpályázatot, itt is vannak ígéretes pontok, de ezekről még nem mernék beszélni.
Szívesen segítek mindenben bárkinek, forduljatok hozzám akár itt, akár mail-ben (csozik@mail.erd.hu), vagy telefonon (23-365-311, 30-268-3852) bizalommal!
CSL, apm.