Nem lehet előre felkészülni arra, hogy milyen a gyerek, mit jelent a gyerekvállalás??? :-O Ezt inkább meg sem hallottam!!!
Könyörgöm!
Ha tudni akarod, milyen, menj el egy kisgyerekes családhoz és nézd meg, mi folyik ott! A következőket láthatod: üvöltés,sírás, rohangálás, kupi, semmi nyugalom, állandó ébrenlét szükséges. Ha ezek után még mindig elandalodva azt mondod: Igen, ezt akarom!- hát akkor hajrá, vágj bele a gyerekvállalásba! De ha arra gondolsz: Bakker, ez itt a pokol, de hát AZ ÉN GYEREKEM ÚGYSE ILYEN LESZ, HANEM CSENDES, SZÓFOGADÓ stb... akkor még egy kicsit nőnöd kell! :-D
Az meg,hogy milyen szeretetet kaphatsz egy gyerektől...milyet? Talán lehet a szeretetet kategorizálni??? Az anyukámtól vagy a páromtól, vagy neadjisten a kutyámtól kapott szeretet egyaránt megmelenget. És sokkal többre értékelem mondjuk a páom irántam érzett szerelmét, szeretetét, mert ő választott engem, a belső tulajdonságaim, a személyiségem miatt szeret, míg a gyerek szeretete kicsi korban a szülő felé csak egy ösztönös ragaszkodás, ami jó esetben,ha a szülő normális, akkor szeretetté alakul a későbbikben, de ha sikerül rendesen elbaltázni a gyerek nevelését, akkor igen könnyen átmehet akár utálatba vagy közönybe is. Persze hogy szereti a gyerek a szülőt, hiszen ki van neki szolgáltatva, mi a fenét tehetne még ,ez így természetes, ezen nincs semmi hanyattesni vagy csodálkoznivaló, ezért a szeretetért semmit nem kell tenni, nem kell harcolni. Ez a "könnyebbik út". Jóval könnyebb, mint elnyerni egy férfi szeretetét, talán épp ezért olyan vonzó sokak számára.