otterlo Creative Commons License 2006.02.16 0 0 3628

A tudósítással "némileg" elmaradtam, mert nagyon érdekes hozzászólások és válaszok voltak és inkább figyeltem.

De a lényeg. a költségvetést II. fordulós vitára bocsátotta a testület többségi szavazással: 15 igen, 5 nem, 1 tartózkodás, 6 távollévő.

Volt a Pénzügyi Bizottságnak egy módosító indítvány csomagja, emlyet a polgármester befogadott. Azt alapos munkának minősítette, megígérte, hogy nagy figyelemmel fogja tanulmányozni. Hogy a befogadás mit jelnet nála (tartja-e hozzá magát, vagy csak "essünk túl rajta") az kérdéses, mindenesetre kételyeket ébresztenek a záró gondolatai: az a törekvés érhető benne tetten, hogy minden hatáskört vonjon magához a testület.

Ez azért tűnik aggályosnak, mert a befogadott módosító indítvány egyáltalán nem szólt hatásköri átruházásról, vagy megvonásról. De majd meglátjuk, hogy ez egy valóban befogadott módosító indítvány lesz, vagy ugyanarra a sorsra jut, mint Csőzik Laci ajánlásai az ÉTV pályázat ügyében: semmit nem veszünk figyelembe, de jól jön ahhoz, hogy megszavazzák az én eredeti javaslatomat!

Előzmény: otterlo (3626)