Tina83 hozzászólásához annyit, hogy:
Előszöris az igaz, hogy az uszkár most nem divatfajta, ez lehet az egyik ok, amiért nem nagyon veszik. De hogy az lenne a probléma, hogy olyan drága? Én ebben már nem vagyok biztos. Azt a plusz kb. 50ezer Ft-ot egyszer kell kiadni. Nem hiszem, hogy ha valaki tényleg komolyan gondolja, akkor ez különösebb gondot okozna. Én 17 évesen a saját pénzemből vettem meg a mostani kutyámat. Középiskola mellett külön munkát vállaltam. A szüleim egy árva fillért nem adtak bele. A mai napig is csak az etetését vállalják be.
Valamint tegnap írtam, hogy sokszor az emberek gondolkodásával van a baj. Példának hoztam az egyik ismerősömet, aki nagyon odafigyel arra, hogy mindenből a legdrágábbat vegye. De valahogy kutyára sajnált kb. 80ezer Ft-ot adni. Büszke volt, hogy 20ezerért sikerült vennie.
Találkoztam már olyan vevővel is, aki egyáltalán nem úszott a pénzben, de mégis összegyűjtötte azt az x összeget, hogy jó helyről vegyen kutyát és ezzel támogatta az "igényes" tenyésztést és háttérbe szorította a nem hozzáértő, gondos tenyésztőket/szaporítókat.