Kedves Tina!
Kérlek mond el nekem miért nincs jó véleményed a MUK-ról. Van valamilyen személyes rossz tapasztalatod, vagy csak itt folyó "diskurzusokból" szűrtél le téves következtetéseket?
Pont azért kértem a kedves kiállítókat, hogy ne ezen a topikon vitatkozzanak, vagy vitassak meg olyan dolgokat, amik nem ide valók, hogy a hozzád hasonló lelkes kezdőknek ne vegyék el a kedvét. Többször leírásra került már, hogy a kiállításra nevezett uszkárok létszáma csökken, ezért fontos lenne, hogy aki kedvet érez eljöjjön. És nem szabad az első kudarcoktól meghátrálni. Sőt! Akár a kudarcokat el is lehet kerülni, ha kezdetben csak látogatóként jössz ki egy-egy kiállításra. Figyelsz, hogy mi az éppen "trendi" nyírás, hogy kell felvezetni az uszkárt a ringben, stb. Aztán a kiállításokon találkozhatsz kiváló kozmetikusokkal, akik segítségedre lehetnek a felkészítésben.
Az "anyagi lehúzáson" pedig szintén nem tudom mit értesz?! Ha még nem vagy klubtag, akkor van egy egyszeri regisztrációs díj, ami 5000 Ft, valamint az éves tagdíj 3500 Ft. Ettől kezdve évente (jelenleg) 3500 Ft-ot kell fizetni tagdíj gyanánt. Ezért cserébe ingyen résztvehetsz évi 5-6 klubnapon, ahol svédasztalos vagy 3 fogásos terített vacsorával kínálnak, meghívott állatorvosok, egyéb személyek előadásait hallgathatod meg különböző témákban, és nagyon sok hasznos információ juthatsz a tapasztaltabb kiállítóktól. Ingyen résztvehetsz a felvezetési gyakorlatokon, ahol a kiállításokon elvárt dolgokat sajátíthatod el. Jelentkezhetsz olyan kiállításra, amire csoportosan, közös kisbusszal mennek a kiállítok. És még számos előnyét elvezheted a klubnak, mindössze 3500 Ft-ért.
A kiállítások nevezési díja ma már nem olcsó. Viszont ebből a klubnak semmilyen részesedése nincs! Ezekről a fenti dolgokól hallottál? Talán nem, mert a klub szidásán kívül ezen a topikon másról nem olvashattál.
Hidd el szeretettel várunk közénk mindenkit.