iceride Creative Commons License 2006.02.16 0 0 165

Az attól függ, hogy most mennyit költesz.

Sajnos azonban a jelenlegi díjakkal nem vagyok tisztában.

Egy biztos: ha jelenleg nem költesz 100 rugót szállásra akkor nem tudsz száz rugó fölött spórolni. :D

A TS esetén felmerülő alapvető költségek (igazából utána kellene nézni, de annyira lusta vagyok, hogy nézzen utána, aki többet aludt nálam):

1) A vásárolt hét fenntartási költsége. (ez a vételár 3%-a szokott lenni anno)

2) RCI klubtagsági díj, a csere lehetőségének a megteremtésére (fogalmam sincs most mennyi, kb. 20.000 lehet?)

3) Cseredíj. Ezt szintén nem tudom, legyen 30.000. Majd valaki kijavít, ha túl keveset írtam.

Namost. Ez alacsony vételár esetén 60-70.000 forint körül van hetenként, apartmanonként. Felhívnám a figyelmet, ez CSAK szállás.

Ezenkívül a csererendszerben bent levő hetekből bónusz heteket vehetsz igénybe külön igénybevételi díj fejében. (ezekre nem érdemes árat írnom, pár tízezertől fölfelé akármi lehet).

A szállodák nem egyforma színvonalúak. Tekintettel a különböző szállodák ajánlatai között fennálló hatalmas árkülönbségekre, bizonyos ajánlatok tűnhetnek ennél jobbnak, más ajánlatok pedig ennél drágábbnak.

Ha te 3-4 hetet mész szállodába nyaralni, akkor kettőtöknek heti 100 rugó körüli  'standard' szállásdíj esetén jön össze az évi 100 rugó nyereség. Aki ennél többet költ egyébként, az többet nyer, aki kevesebbet költ, az kevesebbet.

Aki drágán vette a hetét (pl. 3 milla), az ezenkívül nem 10.000, hanem 100.000 fenntartási díjat fizet. Ezért kell alacsony eredeti áras hetet venni.

Olaszországba nehéz lesz cserélni. Spanyolországba könnyű. Ne kérdezd mért, lusta vagyok leírni. :)

Aki valamiért nem tud cserélni, az meg idejön, és habzó pofával pocskondiázza a rendszert. Aki egyébként a nagymamához szokott nyaralni járni busszal, 2300 ft összköltségért, az megint idejön, és kesereg, hogy ez drága.

És akinek az előadáson elmondták, hogy az üdülési hét önállóan elintézi a szabadságkérelmeket, odateleportál a tetszőlegesen megválasztott helyszínre, ahol ingyenszállást kapsz, az meg idejön, és elmondja, hogy átvágták.

Előzmény: SindbaD (163)