Szia Befejez!
az érdi emelkedőn bevallom én sem tartom be mindig a 80-as sebességhatárt. Bár eddig sikerült megúsznom. Szóval ha lehet minnél nagyobb sebességgel közlekedem, bár ésszerű határokon belül. és főként úgy, hogy másokat azért ne veszélyeztessek.
De az igazsághoz hozzátartozik, hogy én még nem mertem 140-et minni vele, mert most volt az első olajcserém. De hétvégén megyek anyuért és az M7-en egy kicsit megketgetem a kicsikét. Hosszú és elég meredek az Érdi emelkedő, de korábbi autóimmal ez volt a próba :) az 1.3 Lanosom a tetejére már kb 20km/h val kevesebbet ment pedig a pedált nyomtam folyamatosan, és a végén vissza kellett tennem 3-ba, hogy ne toljon le senki a külső sávban sem. Viszont annyira jó érzés, hogy ez az autó végre úgy megy mint amire mindig is vágytam. Nyomod, és dinamikusan gyorsul. 5-ösben is. Alig várom a jóidőt, hogy az alufelnit vissza tudjam tenni, és végre lemoshassam, szépítgessem. Lehet hogy nevettek rajta, de sokan hülyének néznek azért, mert mániákusan vigyázok az autóimra. Csak kézi mosó jöhet szóba, nálam nem lehet enni az autóban nem dohányzom, és mosás után annyira törlöm szárazra, amennyire csak lehet, kívül belül. Én WU2 samponnal mosom, mert az semleges, és nem tartalmaz semmilyen vegyszert ami a fényezésnek vagy a lakknak ártana. 3 havonta ápolom a VS Platimummal (teflonadalék) ezt már 4 éve használom és a különbség látható. A Lanosomat bátram be merném igy 3,5 évesen is állítani egy szalonba.
No nem fényezem tovább mindenkinek a sajátja a legszebb és ez igy van jól :)
Szép napot kívánok mindenkinek, és vigyázzatok a frissen leesett hóban...
Bea