na, ja Lord bácsit max. a Hoochie Coochie Men DVD-n lehet, megnézni, mint "legfrissebb" videón beszerezhető megmozdulása...
Azért Don Airey se semmi, mondjuk inkább session zenész számomra, de azért Respect... ...és a C3-ast megörökölte Lord-tól, tudnillik az a Deep Purple orgonája, vagyis Jon nem vitte magával, vagy odaajándékozta nekik ? :) ki tudja... a lényeg, hogy ugyanaz a hangszer, mint amit Ő használt az utóbbi időben, mondjuk a Perihelion DVD-n, vagy a Total Abandon-on... vagy '98-ban a Kisstadionban...
Steve Walsh - Kansas egyik alapítótagja. Manapság Kurzweil-en nyomatja a Hammond témákat a KB-3 névre keresztelt hangmintákkal, mert hát Ő sem engedheti meg magának, hogy cipeltesse az "igazit". (gondolom, mert a Kansas-nek sem megy túl jól ezekben az időkben)
Iggggen Novello egy állat! (persze pozitív értelemben!!!!) A Niacin Live in Tokyo DVD-n miket művel??? Mondjuk annak már 9 éve... :( remélem kidobnak majd egy frissebb felvételt is, esetleg az Organik számait élőben... :))) Az vóna valami!!! :)
Valamilyen midisített orgonát használ (amennyire az angoltudásommal ezt ki tudtam venni...) Keyboard Specilities műhely babrálta meg a Vitamin B3asát... :) ...és Billy Sheehan is egy óriási zenész...de hazai körökben őt sem ismerik el igazán, meghát nem is ismerik sokan... (jellemző...)
Nekem a deep a kedvenc Niacin lemezem, ja... meg az első aminek nincs külön címe...
Miért nem gyárt a Hammond eredeti mechanikus alkatrészekből összeállított monstrumokat???? Annyival drágább lenne az előállítás mint a digis kísérletek és fejlesztések??? Vagy csak a súlyprobléma ellen küszködnek a klónokkal?? Szerintem baromi nagy üzlet lenne, ha milkó alatt lehetne kapni új Hammond-ot, amiben minden mozog(!)! Ezt csak zárójelben... (8-9 éve láttam vmelyik hangszerüzletben, hogy betudnak szerezni Leslie-t 147-est és 122-est, újonnan 780 000,- Ft) Na, ennek fényében hülyeséget írtam a milkó alatti dologgal... de a nagyszámok törvénye alapján ...akik sorra dobnák ki a klónokat mind igazit vennének és a név újra a régi lehetne
Ősapáink! :)