Én nem mondom, hogy nem néznék be ha ilyen helyzetbe kerülnék. De nem maradnék ott 11 órán keresztül és nem töltenék le mindent, amit tudok.
Képzeld el, vannak emberek, akik ha találnak egy pénztárcát azt visszaadják a tulajdonosuknak és nem veszik ki belőle a pénzt, képzeld el vannak emberek, akik ha találnak egy mobiltelefont azt képesek bevinni a szolgáltatóhoz és ott leadni, vannak
Képzeld el, hogy vannak becsületes emberek.
Természetesen amit a fidesz csinált az nem nagy bűncselekmény, vannak enyhítő körülmények de lehetnek súlyosbítók is (az anyag MN-hez eljuttatása).
Kb. egy év felfüggesztett, kivéve ha a lopott laptopról származik a jelszó.
Ezért sem értem, miért nem ismerik el, három nap múlva senki nem foglakozna ezzel, de nem! OV szerint ez provokáció ráadásul nem is súlyos ügy, meg egyébként az mszp is lop.
Hihetetlen.
Egyrészt rettenetes lámerek, mind a két oldalon ezért én nem bíznám rájuk a rozsdás blilimet se, másrészt az erkölcstelenség és az esztelenség csúcsa.
De lesz ez még roszabb is.
Más politikusokat, és nem politikusokat ennél kisebb hibákért is elítéltek a jobboldalon, mostmeg mindjárt áldozat lesz a fidesz ebben az ügyben.