"Amennyit te láttál belőle az alapján szerinted van értelme valamilyen szempontból a timesharenek?"
Szerintem nincs. De nem sokat láttam belőle és amit igen, azt biztos hogy inkorrekt módon intézték.
Abban viszont nekik van igazuk, hogy ha olyan tájékotatást adnak, amilyet a törvények előírnak, utána senki nem kényszerítheti őket arra, hogy maguk alatt vágják a fát.
Én elég sok nagy összegű beszerzésben részt veszek -természetesen nem timeshare-rel kapcsolatos dolgokban - és minden üzletágban tapasztalható, hogy az értékesítők érthető módon olyan infót adnak ki, amire a törvények és a piac kényszeríti őket. A fogyasztóknak, a piacnak és a törvényeknek együttesen kell kényszeríteni az eladót minél széleskörűbb tájékozatásra.
Viszont iceride eddigi hozzászólásaiban nem azt olvastam, hogy a TS mindenképpen jobb, mint más üdülési mód, hanem azt, hogy bizonyos esetekben jobb lehet. Ezt viszont nem tudom megítélni, mert nincsenek konkrét infóim. Így csak arra hagyatkozhatok, amit a tökfejű ügynököktől hallottam, azok alapján pedig valóban komolytalan "lehetőség".
Így én továbbra is azt gondolom, hogy a TS értékesítők többsége kókler és szélhámos, bizonyosan lehetne lépéseket tenni ellenük, de ha vannak a törvényeket betartó, értelmesen érvelő TS értékesítők (nem láttam még ilyet), és akadnak olyan vevők akik ismerik az üdülés más módozatait és árait, mégis ezt választják, akkor rajta, vegyék és vigyék:)