Anti-timeshare Creative Commons License 2006.02.15 0 0 151

Van néhány tisztességesnek mondott társaság (magyarról nem tudok) akik a másodlagos piacon működnek.

Én úgy kerültem bele, hogy nagyon közeli ismerőst elkaptak egy ilyen tájékoztatáson, beleugrott, mi utánanéztünk, találtunk tizedáron ugyanoda, mert az elején mi is azt hittük, hogy a time share működőképes.

Aztán ahogy belemélyedtem láttam, hogy ez nem más mint egy óriás felfújt lufi.

A másik topikban méhcsipés nick bizonygatta, hogy mennyire megéri (fizetett 120 Euro csere költséget, 50-100 Euro tagságit, 200 Euro fenntartási költséget), egy Google kereséssel találtam neki ugyanoda négy csillagos apartmant főszezonba ugyanennyiért.

Nincs olyan szempont (legalábbis senki nem tudott mondani) ami szerint a timeshare jó lenne.

Abban igazad van, ha valaki tisztában van azzal, hogy szart vesz drágán akkor gazdagodjon iceride.

Csak iceride saját bevallása szerint is ők akik állítólag a törvényt betartva árultak sem etikus módon teszik. Mert ha korrekt tájékoztatást adnának, akkor kevesebb ember venné meg (akik szeretnek drága felesleges hülyeségekre pénzt kidobni).

Amennyit te láttál belőle az alapján szerinted van értelme valamilyen szempontból a timesharenek? Mert iceride csak annyit tud ismételgetni, hogy nagyon jó, de nem említ hozzá semmilyen szempontot (amióta tényeket kérdeztem tőle, azóta nem áll szóba velem néhány személyeskedéstől eltekintve).

Előzmény: SindbaD (150)