b0b0 Creative Commons License 2006.02.15 0 0 2417

koszonom a kimerito valaszokat, igazabol normal -nemhasznalt- etolajat tennek 50-50% aranyban a sima dizelhez. elmeletben.

valamivel olcsobb volna, (bar nem sokkal), karosanyag csokken, es mivel nem hasznalt az etolaj igy kellemetlen szaga sincs, viszkozitasa miatt viszont mersekelt fogyasztascsokkenes is tarsulna hozza. nyomatekveszteseg meg nem erdekel, nem gyorsulni vettem:)

igazabol nemkockaztatnam a muszaki allapotat a gepnek, es ugye a jogszabalyok.

inkabb csak felvetes volt.

hogy: egy 35 eves auto, biouzemanyaggal. szoval az azert mas megvilagitasba helyezi azt a fajta elmult 25-30 ev hozzaallasat. amit fejlodes cimszo alatt az olajtarsasagok es az autogyarak eladtak jo hitelret a nepnek.

meg kell mondanom, egyaltalan nem vagyok kibekulve az ossznepi magatartassal, felelotlen, rovidtavu, haszonelvu gondolkodasrol tanuskodik ez az egesz tortenet, es hiszem, hogy a modern kor tortenelmeben (ha lesz ugyan ilyen) ez az idoszak a -sotet modernkor- cimszoval vonul majd be...

na, bocs a terjedelemert.

Diesel

amit keresel sajna nekem nincs, kipuffhoz gratulalok, ami meg a koltsegeket illeti, szerintem kar osszehasonlitani az uj muszaki csodak markaszervizben alkalmazott vagyon lenyulasi magatartasahoz. 

tovabbi szep napot

b

Előzmény: Törölt nick (2416)