Szis Zénó 1!
.. és jó reggelt mindenkinek.
Mielőtt döntenél, el kell gondolkodnod azon, hogy valójában mire is szeretnéd az autódat használni. Hol használdád leginkább, városban, vagy inkább többet mész autópályán.
Minden Motornak meg van a maga előnye és hátránya.
1.4 városban jó kis takarékos autó, nem eszik sokat, de autópályán nem túl dinamikus, viszont kicsi
1.6 a legjobb a fogyasztása a három motor közül, de a városi fogyasztása, ha sportosan vezetsz azért szépen megugrik, viszont dinamikusabb, mint az 1.4
ha sokat utazol ezt érdemes választanod.
1.8 erről tudok a legtöbbet írni, hiszen nekem is ez van. 122 LE és merő dinamika.
viszont a fogyasztása városban (én inkább ott közlekedek, mégis az ereje számomra nagyon vonzó volt.) 8,5 és 10,2 közé esik.
Nagy a kötelezője, és a legmagasabb az ára is. A kereskedésben azt mondták, hogy nem számottevő a különbság az 1.6 és 1.8 között, de árban viszont jelentős. Ezt ne hagyd figyelmen kívül. Én amikor vettem az autót, elötte 1.3 Lanos-om volt, igy én ennek a motorteljesítményével nagyon meg vagyok elégedve.
Ismerős márkakereskedésben vettem az autót, igy volt lehetőségem mindhármat 1-1 hétig kipróbálni mielőtt döntöttem. Ugyanazon az úton, ugyanolyan körülmények között. Szerintem a legjobb próba az érdi emelkedő, itt igazán megmutatkozik az autó ereje. Sok kereskedésben csak kérni kell, és megengedik, hogy mielőtt döntessz egy nagyobb utat megtehess.
Szerencsés keresgélést, és remélem nem bántottam meg senkit a véleményemmel!!!
Nem állt szándékomban! Szép napot mindenkinek, Bea