Blero13 Creative Commons License 2006.02.14 0 0 2054

Szia!

Elnézést, hogy csak most tudtam válaszolni, de most értem csak rá. A kereskedés pontos címe: 1044. Budapest, Váci út 76-80. Chevrolet Újpest, Nádasdi és Társa Kft. Én egy Lacetti 5 ajtós 1.6 Elite felszereltségű autót vásároltam metálfényezéssel együtt: 3.099.000.-Ft -ért a már említett ajándékokkal együtt. Raiffeisen hitelre vásároltam 72 hónap futamidőre, CHF alapú hitelre, 30% ( 929.700.-Ft ) kezdő befizetéssel a havi törlesztőm 39.628.-Ft + Casco. A biztosítási díj nagyban függ a biztosítótól, hogy hol kötöd és, hogy milyen önrészt választol. Biztos, hogy nem mindegy, hogy kinek milyen a fellépése, de ha a kereskedésben megtalálod azt a határt ami számodra is és a kereskedés számára is elfogadható, biztos meg leszel elégedve. Én a szalonvezetőtől vásároltam a gépkocsit, ő adhatja a legnagyobb kedvezményt a számodra. Nekem szerencsére elég nagy ismeretségi köröm van és megígértem neki, hogy mivel én így meg voltam elégedve küldök neki ügyfeleket, önzetlenül, pusztán, hogy más is jól járjon. Engem Simon Gyulának hívnak, és hivatkozz rám nyugodtan, hogy én küldtelek téged, ő azt ígérte, hogy akit küldök, mindenki egyedi elbírálásban fog részesülni. Mit veszíthetsz, hogy ha tényleg szeretnél vásárolni? Egy próbát megér! Úgyis voltál már egy pár kereskedésben, vidd el az ajánlataidat, biztos meg tudtok egyezni. Az autó egyébként szuper, jó, hogy ezt a modellt választottam, a fő szempont nálam az ár-érték aránya, és a hátsó lábtér volt és a konkurens modellek vagy drágábbak voltak, vagy hátul nem lehetett bennük elférni. Én is olvastam a Klubtársunk hozzászólását, de ő is csak megvásárolta a második autóját is ennél a kereskedésnél, még ha ő szerinte nem is a legjobb ajánlatot kapta, de ahogy írta az ő paramétereivel, más nem tudta lebonyolítani neki a cserét számára megfelelően. Reméljük, hogy ő is meg van elégedve azóta az autójával és jó cserét csinált. Hát én úgy érzem, hogy megadtam számodra a kezdő löketet, hogy téged is üdvözölhessünk a Lacetti vásárlók táborában!

Előzmény: zénó1 (2047)