tomas5
2006.02.14
|
|
0 0
119
|
Ez szép azért,de legalább neked elmondták miért is kapod azt a büntetést. Nekem egy szót se mondott,csak hogy ennyi és kész. Másfelől én a BKV-sat ott nem értem,hogy a BKV weboldalán leírt körbe tartozom akkor nekem honnan jön 14000 Ft büntetés? De eleve a BKV ellenőrt se értem igazán,mert még a csekkesre is azt mondta 2500 Ft. Mondjuk az egészben ott nem értem még a dolgot,ha helyben fizetem 2500 akkor ha nincs nálam annyi ,hogy lesz ebből 7000 Ft csekken??? Milyen alapon lesz 3-os a büntetés? Másik ami elgondolkoztató dolog a bérleteknél: BÉRLETEK HAVIBÉRLET 6.900 Ft tanulóknak 2.600 Ft nyugdíjasoknak 2.600 Ft 30 NAPOS BÉRLET 6.900 Ft tanulóknak 2.600 Ft nyugdíjasoknak 2.600 Ft KÉTHETI BÉRLET 4.500 Ft Számomra az nem világos,ha egy hónap 4 hétből áll és egy havi bérlet 6900 Ft ,akkor a 2 heti bérlet hogy lesz 4500 Ft ??? Akkor ezek alapján szerintük a hónap fele valójában annak a 2/3 -a. Ugye ha leosztom 4500/6900 akkor kb. 0.65-öt kapok.
Az éves bérlet után kapott kedvezmény havonta kb. 400 Ft eléggé szánalmas,ha azt veszem hogy akkor egy 80k bérlettel mászkálok és nem egyszer hallottam ,hogy ismerősnek (nőnek ugye mert az ellenőr csak nőkkel mer paraszt lenni igazán,mert ugye olyen "bátor" ember) aki éves diákja van,hogy elvette tőle az ellenőr a 30k -s bérletet és elkezdte átnézni,hogy igazi-e. Szerencsére az illetőnek volt esze és leordította a fejét,hogy milyen jogon veszi el tőle a bérletet. Szóval én valahol azt látom ezek elég erős túlkapások. S arról az ismerősöm se tehet(akinek igazi bérlete van)és nem kötelessége ezzel foglalkozni,hogy a BKV nem képes olyan bérletet csinálni ami nem másolható le. Ezért is mondom azt,hogy az e fajta ellenőrzési rendszer elavult és eredménytelen. |
Előzmény: coreház (118)
|
|