Tisztelt ITP!
Na ez a level mar sokkal jobban tetszett :DD!!, tudunk mi ertelmesen is beszelni.
Szal, akkor lehet nem foglamaztam egyertelmuen: nem az ervenyesulesre gondolok, kulon dolgozni jo, de mint ahogy otthon is az ember ha dolgozik, azert jo hazamenni egy olyan kornyezetbe , ahol kozel allok vannak korulotted, es kicsit erot gyujthetsz a kovetkezo napokhoz.
Azert h most milyen egyszeru a NI szerzes : ha valaki kijon , es meg nincs munkaadoja, csak itt keres, keves ceg vallalja mar fel h elintezi, tenyleg keves.
Viszont ha nem intezi , akkor viszont gaz van, mert ha bemesz a Jobcenterbe , akkor ott nemigazan fogsz idopontot kapni. 3 jobcenteben voltunk, olyan papirokkal rendelkeztunk , ami boven eleg a szam megkapasahoz , megsem segitettek , minden heten mas szamot ,adtak , mert allandoan valtoztatjak. Hogy miert , azt nem tudom.
Mit ertesz engedelyhez kotott tevekenysegen?
A velemenyeddet fentarthatod , azt tiszteletbe is tartom, de azert azt nem szeretem , mikor megitelnek es megmondjak mit csinaljak, mikor nem is irtam szinte semmit arrol , h milyen helyzetben vagyok.
legjobbakat