iceride Creative Commons License 2006.02.14 0 0 124

A válaszaim kokrétan. :)

"...Milyen sales-es az ilyen?"

Szar. :)

"- Miután nem tudott válaszolni, egy ujjcsettintéssel odaintett egy másik ügynököt, aki majdnem felére engedte az árat.

Ez vajon normális üzleti magatartás?"

Nem, ezt híjják amatőr kóklernek.

"- Kértem, hogy a módosított ajánlatot írják le, elviszem, gondolkodom rajta egy hetet, majd jelentkezem. Nem írt le semmit, sőt az általam lejegyzett adatokat is csak azért tudtam kivinni, mert durván viselkedtem :)

Ez vajon normális üzleti magatartás?"

Nos, ez fél pont. A kedvezményes ajánlat aznapra szól, ez bizony része az értékesítési müdszernek (ezt most nem taglalom tovább, lehet vele egyet nem érteni, de így van).

Hogy a saját jegyzeteidet nem engedték vinni, az meg amatőrség. :)

"Tehát összefoglalva: adott egy olyan ajánlat, ami több milliós befektetésről szól. Minden normális üzletkötés esetében az ilyet meggondolja az ember, értelmes alkut folytat, árajánlatot kap, elemez, tájékozódik, majd dönt. "

Ez nem egy normális üzletkötés. A módszernek lényege, hogy aznap vegyél, mert aznap vagy felfokozott érzelmi állapotban. (mondjuk pontosan az általad említettek kizárt dolog, hogy én azonnal ilyen szerződést aláírnék, de ez a lényege).

Tenálad meg már a kívánt érzelmi felbuzdulást sem skierült elérni, ez teljesen nyilvánvaló. :)

"Ezeknek egyike sem volt adott, tehát egy szélhámos balekfogó banda benyomását keltő csapat volt ez."

Hát, szar ügy. Nekik. :)

Ha ez volt a benyomásod, akkor ez egy béna értékesítő csapat volt. :)

Meg is érdemlik, hogy nem vettél semmit. :)

A leendő vásárlónak még akkor is elégedetten és jókedvvel kell távoznia, ha nem vesz semmit.

Eleve az a tény, hogy be tudtad bizonyítani, hogy rossz az ajánlat, borzasztó nagy hiba. De hát úgy látom, ez tényleg csak hab a tortán.

A kérdésem, hogy akkor ebből az következik, hogy a Timeshare szar? Vagy az, hogy az értékesítő csapat szar (/hazudós/balekfogó/szélhámos/egyéb)?

Előzmény: SindbaD (123)