888800000 Creative Commons License 2006.02.14 0 0 2951

Szia Viktor!

Sikerült eladni a TR200-at? Nem látom már a vaterán. Meg szabad kérdezni mennyiért ment el? Én is licitálgattam rá, csak mert kedvenc magyar zenészemnek Balázs Feconak is ilyenje van ha jol tudom. Koncerteken (80-as évek eleje) mindig ugy visitott mint az állat, talán foldbackelve volt? Én abban az időben fertözödtem meg e veszélyes kórral amiben Ti is mindannyian szenvedtek (és nem is akartok kigyogyulni:)

Zsolt!

Az Orla modul nekem bejött. Persze nyilván az árkategoriájához képest. Lényeg szerintem hogy semmilyen effektet (perka sustain chorus tremolo) nem szabad bekapcsolni rajta, mert az inkább csak ront a hangján, ebből sajnos a perka utolagosan nem potolhato. De a többi igen! Rugos zengetö - csöves végfok - nagy Lezli és igy türhetöen szol. Minimál koncepcio.

Na mindegy előbb-utóbb ugyis lesz B3-am Nagy hatással volt rám az amit nálad láttam-hallottam, Deep Purple. Procol harum jobban szolt mint eredetiben...

P100 hanggenerátor picit sipol. Most igy szétszedve beinditottam és felöntöttem müszerolajjal. 20ml-t öntöttem a generátorba néhány (10-15) csöppet a motor tengelyéhez. Nem tudom ez sok vagy kevés de ennyi olajam volt most hirtelen. Viszont egy picit még mindig sipol, igaz burkolat nélkül csupaszon hever itt mellettem.

üdv zsolt

Előzmény: hvik (2949)