coreház
2006.02.14
|
|
0 0
117
|
Akkor hát várjuk meg mit irnak és ird be ide aztán kitalálunk valamit:)) Most is fogalmaztam egy levelet.. azt hiszem pont erröl kérdezted hogy mi volt.. mindjárt leirom..röviden mert mindjárt összeesek.. késö van.. a másik a hajléktalantéma.. hát ez már off.. egyrészt egyetértek másrészt nem.. engem is zavar ha valaki büdös stb.. de megpróbálom elfogadni .. hidd el ök sem ezt az életet választották. nekik alegrossszabb az életben, inkább segiteni kell öket támogatni , nem pedig szidni hogy tessék dolgozni. Ezzel egyetértek hogy azon sok múlik hogy akarni kell és sokan lusták de van aki nem tud talpraállni. van ilyen sok. Engem a kisebbség zavar.. én dolgoztam egy turkálóba és az út túloldalán szembe volt egy borpatika nevü kocsma.. reggel 7re jártam dolgozni és du 4-5ig ott voltam.. napi 9 óra ált. és sokszor nem volt senki, hát kifele bámultunk és dumáltunk a munkatársakkal.. minden nap volt 4-5 cigány akik bejártak fröccsözni. Egész nap odajártak a gyerekeikkel. Belegondoltam én itt állok és dolgozom tisztességesen, fizetem az adót.. ez meg kapja a segélyt amitt végülis az én adómból.. és ott kocsmázik... szóval inkább nem mondok semmit.. ez már off:)) |
Előzmény: tomas5 (116)
|
|