Alapvetően nincsen nekem se semmi bajom más beteg emberekkel, nem szoktam megítélni senkit sem arról, hogy hogyan alakult az élete, én mindig az erőssegeit nézem mindenkinek és szeretem elfogadni úgy ahogy van, már csak azért is mert elsősorban magamból indulok ki - én is egy szerencsétlen vagyok.
Hát bocsánat ha valakit megsértettem csak azért irtam mert válogattam a társaságaimat és ugy láttam hogy több értelme lenne hasonló emberekkel találkozni, és ennyi kész semmi több motivációm nem volt.
Ebben lehet valami olyasmi hogy én tiszta lapokkal szeretek játszani még ha az nem is mindig kellemes, magammal és másokkal szemben is, ettől még el lehet fogadni más emberteket is, mivel én mindent egyben nézek nem csak egykét kiragadott dolgot - ezt most hirtelen csak így tudom elmagyarázni, bár lehet hogy nem érthető.
A siránkozásba már beleestem az utóbbi félévben de ennek nincsen semmi értelme se, nem ezért írtam be ide az SOS-be, azt kár lenne várni, hogy magától berepüljön a sült galamb az ember szájába, meg egyébként se vagyok én vajból nem olvadok el minden pittyre-pottyra.
A lelkisegély telefon jó ötlet majd ezeket hívogatom.