Blero13 Creative Commons License 2006.02.13 0 0 2046

Sziasztok!

Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye, de most léptem be a Lacetti vásárlók táborába. Hosszas keresgélés, ajánlatkérés után, eljutottam egy olyan Budapesti márkakereskedésbe, itt meg kell, hogy említsem a kereskedés nevét, mert szeretném, hogy mások is jól járjanak a Chevrolet Újpesttel! Itt hihetetlen dolgot tapasztaltam! Nem véletlenül mondta a telefonban az értékesítő, hogy jöjjek be, beszéljük meg személyesen a vásárlás feltételeit, mert jól járok, hát nem bántam meg! A listaárból mindenhol kaptam volna klíma kedvezményt, hiszen ez központilag jár, de ezen felül más kedvezményben nem akartak részesíteni. Itt Újpesten, ezen felül plussz árkedvezményt és egy csómó ajándékot kaptam, pl: riasztó, váltózár, stb.

Minden leendő vásárlónak csak javasolni tudom ezt a kereskedést az udvarias és szimpatikus kiszolgálás miatt és a hihetetlen már már beszerzési áron kínált és általam megvásárolt autó miatt. Nagyon meg voltam elégedve, próbáljátok ki, én biztos, hogy javasolni fogom az ismerőseimnek is őket!