Nézd át betűről-betűre a szerződést, esetleg meglepődsz, de vedd még alapul a készenléti díjat is, ugye víz és csatorna esetében külön-külön felszámítják, hozzávetőlegesen számold ki hány vízóra van Érden és az mennyi pénznek felel meg.De ha csak a kiskapukat nézed 10 Ft/ m3 emelés is már tetemes összegnek számít, amit az ÉTV-nek éveken át nem engedélyeztek.
Egyszer már javasoltam, most újra megteszem, kérlek számold ki, hogy egy egyedül állónak (vagy két nyugdíjasnak) hány %-os lesz a víz és csatorna használati díj emelése, ha bevezetik a készenléti díjat, amit az ÉTV eddig ( még nem szorították sarokba a saját /némely/ üzemeltető települései) fel sem vetett szerintem.Jobb a fogyasztás arányos teher leosztás, mint a db.-számos (szerintem).( Jut eszembe jó választási kampánynak! :-)))) négy éve csökkentjük a vídíjat, most emeljük a vízdíjat :-)))) ) - ez csak vicc volt!
Egyszer már azt is írtam, hogy végig kísértem, részben végig éltem mint lakos az FCSM üzleti részeinek átvételét két településen is.Ma sem mennék bele ezekbe az üzletekbe a települések helyében.
Egy dolgot nagyon meg kellene jegyezni, 25 évig vissza út az nincs!
A következő gondolatom, nem tudom, hogy fog a működésen javítani, ha azt a pár millio "induló" tőkét nem a rendszerbe fogja Érd egy az egyben betenni.
Egyet viszont tényleg ne felejtsetek el, nem tűzoltás kell Érden a víz és csatorna helyzet megoldásához, elég egy hosszabb távú szigorú felylesztés, és azt tőke bevonás nélkül is meg lehet oldani, csak valakinek fel kellene vállalni a népszerűtlen döntéseket,pld. egy víz és csatorna díj emelést, nem idegen kezébe adni és mögé bújni, bár ez egyszerűbb.