mvyky Creative Commons License 2006.02.12 0 0 867

először is igen, Ellefson két 'L' és egy 'F'-el írandó, csak, hogy korrigáljam magam, mert korábban nem jól írtam.

másodszor, pedig valóban igazad van, amiket írtál, de Mustaine-nál, már soha nem lehet tudni mi jár a fejében. Annyi mindent mondott már és tett az évek során, hogy szinte követhetetlen. Emlékszem, egyszer mintha Steven Tyler nyilatkozta róla, hogy Dave Mustaine az a fickó, akivel tutira megbszéled, hogy másnap 8-kor találkoztok és biztosan nem lesz ott. :-)) nos, tényleg nem könnyű kiszámítani. szinte védjegye. :-)) meg talán a Megadeth-nek is ez az állandó tagváltás! De lehet, hogy Dave ettől lesz igazán kreatív, ez viszi előrébb, ez ad további lüktetést a zenekarnak stb.

És végül még annyit, hogy ha csak szimplán azért rúgta ki James-t, mert Ellefson (akivel egyébként állandó telefonkontaktban áll az utóbbi időben, és elásták egyes fórumos információk szerint a csatabárdot is) visszkönyörögte magát, de igazából más komoly oka nem volt, akkor azért egy enyhe verbális dorgálást megérdemelne a rajongóktól.

nagyon kíváncsi vagyok mit fog Mustaine bejelenteni az esettel kapcsolatban. A fórumon már olyan nevek is szóba kerültek a lehetséges basszusgitárosi posztra, mint a panterás Rex Brown. háát, ki tudja...

A fórumra való regisztrálás sztem nekem anno ment simán. nem emlékszem rá, hogy lett volna valami komplikáció. PRÓBÁLD MEG ÚJRA! :-)

Előzmény: Törölt nick (866)