egyébként nagyon úgy tűnik, legalábbis a megadeth fórumán lévő beírásokból, hogy James ki lett rúgva. ezt mondjuk én is így látom, mert nem olyan rég még azt írta, hogy nagyon várja ezt a dubai koncertet és teljesen pozitív hangvételű dolgokat írt. ebben a mostani bejelentésében, pedig nagyon hivatalosan csak megköszöni a rajongóknak a kedvességet és kész. sztem többet nem is írhatott volna, mert gondolom Mustaine ezt megtiltotta neki, mert majd ő fog írni atz esetről vmi hivatalosat. az ilyen hivatalos közleményekről meg megvan a véleményem... azaz soha nem fog kiderülni, mi az igazság, csak sejteni lehet.
azt is rebesgetik még a fórumon, hogy szinte biztos, hogy David Eleffson visszavétele miatt lett kirúgva James. Nos, ha ez így van, akkor egy lépéssel beljebb vagyunk a klasszikus felálláshoz. sőt, ha azt vesszük alapul, hogy a Blackmail The Universe World Tour első állomásain még Nick Menzát is rá tudta venni Mustaine a visszatérésre, akkor mégközelebb a klasszikus felállás! Hogy Martyt rá tudja-e venni, annak szerintem kicsi az esélye, (jól el van a japán szólókarrierjével) de mi van, ha beveszi Chris Poland-ot, aki meg mint tudjuk már a The System albumon is visszatért, mint vendégzenész... szóval érdekes felállás lenne:
Mustaine
Eleffson
Menza
Poland
csak az a tényleg röhelyes, hogy én is azt hittem, ez a mostani felállás nagyon erős és tovább fog tartani, de Mustaine mesterrel biztos nem könnyű sokáig együtt dolgozni.