888800000
2006.02.12
|
|
0 0
2929
|
Tegnap volt nálam Halsaman és készítettünk néhány felvételt a szétszedett P100-ról. A hanggenerátorban jól láthatók a szinuszhullám fogazásu hangkerekek és néhány olyan kerék is ami itt a képen is megfigyelhető. Ezen kerék elött nincs hangszedő tehát gondolom csak kiegyensulyozo szerepe van.
Zsolt!
Halsaman orgijában is benne van az a bizonyos panel amiről a lábbasszusra megy a kábelköteg. Ez lehet frekiosztó vagy (ez csak most merült fel bennem) "monofonositó":)
A konzoloknál (vagy akár a kicsiknél) a lábbasszus polifonikus vagy monofon? (logikusan monofonnak gondolnám) Ha így van akkor minden orgonában kell lennie ilyen vagy hasonló panelnek. Nyilván a régiekben valami csöves megoldásnak...
Más
Usa ebay-en beregisztráltam magam. Teljesen kezdő vagyok a témában. Licitálgattam és megnyertem egy L100 drawbar szetet, de nem tudom a fizetést hogy oldjam meg. Amcsi srác visszairt hogy 17dolcsi a szállitás tehát 27.5dollárt fizessek és elküldi nekem hajón. A kérdés az lenne hogy internet bankon keresztül forintszámlárol tudok e utalni amerikába dollárt. Vagy hogy oldjam meg? Ha valakinek van ebben tapasztalata akkor segithetne...
Előre is kösz: Zsolt
|
|